Algemene Voorwaarden - De LerarenPitstop
134
page-template-default,page,page-id-134,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

Algemene leveringsvoorwaarden LerarenPitstop

 

1. Plaatsing / toelating

1.1 De door LerarenPitstop aangeboden bijeenkomsten vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Bij meer aanmeldingen dan er geplaatst kunnen worden, volgt plaatsing in de volgorde van aanmelding.

 

2. Annulering

Vanuit LerarenPitstop bij te weinig inschrijvingen

 

2.1 Bij onvoldoende inschrijvingen behoudt LerarenPitstop het recht de bijeenkomst te annuleren. Er worden geen kosten in rekening gebracht.

 

Vanuit de deelnemer

 

2.2 Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de bijeenkomst is klant 25% van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering tot 1 week voor aanvang van de bijeenkomst is klant 50% van het cursusgeld verschuldigd.
Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de bijeenkomst is klant de volledige prijs verschuldigd.

 

2.3 Annuleren is alleen telefonisch of per email mogelijk.

Een deelnemer mag zich altijd kosteloos laten vervangen, mits vooraf doorgegeven aan LerarenPitstop.

 

3. Portretrecht

Door het accepteren van de algemene leveringsvoorwaarden gaat u ermee akkoord dat opnames (waaronder o.a. fotografie en video) gebruikt mogen worden voor (commerciële) doeleinden van LerarenPitstop.

 

4. Beeld en geluid

Het is verboden om film-, geluids- en/of andere opnameapparatuur te gebruiken tijdens bijeenkomsten van de LerarenPitstop. Ook is het niet toegestaan liveverbindingen zoals Periscoop uit te zenden (op o.a. social media). Fotograferen is toegestaan.

 

5.Persoonsgegevens

5.1 LerarenPitstop kan verschillende gegevens van gebruikers verwerken, waaronder persoonsgegevens. De gegevens die LerarenPitstop van u kan verzamelen zijn:

 

 • ï‚·  contact- en persoonsgegevens – zoals door u verstrekte naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, klantnummer, geboortedatum en geslacht;
 • ï‚·  betalings- en factuurgegevens 5.2 DoeleindenLerarenPitstop kan de hiervoor genoemde gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:
 • ï‚·  ter uitvoering van haar dienstverlening op het gebied van de organisatie van de aangeboden bijeenkomsten;
 • ï‚·  ter uitvoering van een overeenkomst, waaronder mede ter handhaving van de Algemene Voorwaarden;
 • ï‚·  voor het beheer van haar klantenadministratie;
 • ï‚·  ter verbetering van haar dienstverlening (bijvoorbeeld via enqueÌ‚tes);
 • ï‚·  voor veiligheidsdoeleinden, waaronder de beveiliging van onze diensten en websites, maar ook voor zover dit nodig is voor de veiligheid op de bijeenkomsten die LerarenPitstop organiseert;
 • ï‚·  ter uitvoering van marktonderzoek en data analyse, waarbij LerarenPitstop de gegevens ook kan verrijken met andere data;
 • ï‚·  ter verbetering en beveiliging van haar websites;
 • ï‚·  voor marketing doeleinden, om u informatie te verschaffen over aanbiedingen, van LerarenPitstop of partners, bijvoorbeeld via mailings per e-mail. In het geval van mailings door partners worden de persoonsgegevens niet doorgegeven aan derde partijen. Alle communicatie van partners is afkomstig vanuit en/of via LerarenPitstop. Uw persoonsgegevens blijven te allen tijde in beheer van LerarenPitstop;
 • ï‚·  verwante doeleinden voor zover toegestaan volgens de wet.

 

6. Aansprakelijkheid

LerarenPitstop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade voor, tijdens of na een bijeenkomst.

 

7. Betaling

 

7.1 Betalen binnen 30 dagen
De cursist ontvangt een factuur ter betaling en dient deze te betalen binnen 30 dagen.

 

7.2 Btw-vrijstelling
Bijeenkomsten van de PitStop zijn vrijgesteld van btw door de CRKBO registratie.

Mocht u geen berichten meer van ons willen ontvangen, dan kunt u zich hiervoor eenvoudig afmelden door onderaan de betreffende mail op de link ‘afmelden’ te klikken.